top of page

Hils på gjesteutstiller Grethe Lien!

"En feiring av livet" er navnet på Grethe Liens ferskeste utstilling, som går av stabelen 14. november i GalleriNora. - Jeg maler damer som nyter livet, danser og drikker vin, sier Grethe om utstillingen sin. Den er ment å inspirerer og minne oss på å leve livet fullt ut.Etter en suksessfull debututstilling i mars, ville Grethe gjenta suksessen. Det har resultert i denne kunstutstillingen. Grethe maler damer i store format, og maler i akryl på lerret. Verkene hennes er både store og ekspressive, og til å bli glad av. Under ser du bilder av noen av maleriene du kan se på utstillingen.Inviterer på åpen vernissage


Tirsdag 14. november fra klokken 19.00- 20.00 inviterer Grethe alle kunstinteresserte på åpen vernissage. Her innvier Grethe utstillingen med å fortelle om maleriene, by på bobler og snacks. Alle er velkomne til å delta på denne feståpningen. Åpningen skjer i lokalene til GalleriNora som ligger i Frognerveien 48.
Når og hvor kan man se utstillingen?


Utstillingen kan besøkes tirsdag 14. november til torsdag 16. november fra klokken 12.00 -18.00 alle dager. Den finner sted i GalleriNora, som ligger i Frognerveien 48 i Oslo.
46 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page