top of page

Gjesteutstiller Elsa Holten

Førstkommende fredag, 31. mai, kommer Elsa Holten til galleriet for sin soloutstilling. Med den markerer hun inngangen til sin nye karriere som kunstner.


VERNISSAGE FREDAG KL.17-21 // GALLERINORA I FROGNERVEIEN 48.

ÅPENT HELE HELGEN - LØRDAG OG SØNDAG KL.12-16
“This Version of You” representerer det å finne tilbake til det autentiske seg, og tørre å drømme. Utstillingen er en feiring av motet, og en markering av en ny periode i Elsa sitt liv. Hele livet har Elsa funnet mye trøst og ro i å være nær dyr, og som barn ble tegnebøker fylt med skisser og tegninger av ulike dyr. Etter en lang periode med vegring er nå dyrene hentet tilbake og inkludert i de ellers abstrakte landskapene. Alle maleriene presentert i utstillingen vil derfor også inkludere ett eller flere dyr, med hver sin historie.Behovet for kreativ utfoldelse har alltid vært en fundamental del av Elsas identitet, og hennes eventyr med akrylmaling startet som et sideprosjekt under studiene – en kreativ flukt fra den akademiske hverdagen. Etter å ha fullført mastergrad ved Norges Handelshøyskole i 2019, og trådt inn i sitt første jobb, fikk hun endelig muligheten til å investere i kunstnermaterialer i og større lerretter. Ett år senere ble Instagramkontoen @elsaholten.art opprettet for å dele kunsten med venner og familie, og frøet til en drøm ble sådd da også ukjente etter kort tid tok kontakt for å kjøpe malerier.


Da Elsa gikk på veggen i vinter, var det kunsten som ga motivasjon og glede i en ellers tung tid. Denne perioden blir det ultimate vendepunktet, som fører til en oppsigelse i hennes faste stilling og et karriereskift hvor kunsten nå skal stå i fokus.


Velkommen på utstilling for å se denne perioden i livet utspille seg på lerretet.


7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page