top of page
148B77DF-5F40-46C0-9D7E-AD514F5CED52_edi

NORA NESHEIM

IMG_4981.jpeg

ELISABETH BRANDTZÆG

IMG_4984.jpeg

KRISTINE HASSELØY

Nora Nesheim

Nora Amalie Nesheim er kunstner og eier av GalleriNora. Hun er utdannet kulturleder fra Handelshøyskolen BI, og har arbeidet på den administrative siden av kulturlivet frem til hun i 2018 sa fra seg jobben for å starte GalleriNora. 

Nora er autodidakt som kunstner, og bruker mesteparten av tiden sin som kunstner på å skape abstrakte malerier. Hun maler verk på bomull- og linlerret, som spennes opp på blindrammer av tre eller aluminium. Verkene hennes kommer ofte i store format, og med fargesterke motiv. 

Gå til galleriet for å se Noras verk, eller send mail til nora.nesheim@gmail.com for å bestille et bestillingsverk.

ELISABETH BRANDTZÆG

Elisabeth Brandtzæg er snart ferdig utdannet arkitekt fra BAS Bergen arkitekthøgskole, og malingen er hvor hun får utløp for sin kunstneriske side. Brandtzæg jobber i grensesnittet mellom det figurative og abstrakte, noe man kan se i hennes frie kunstform. Sin kunstneriske debut  fikk hun da hun sommeren 2019 stilte ut et verk under sommerutstillingen i Haugesund. Hennes kunstverk ble solgt under vernissagen allerede første kvelden. 

Elisabeth maler på bomullslerret, og spenner opp på solide trerammer. 

Gå til galleriet for å se Elisabeths maleri, eller send mail til nora.nesheim@gmail.com for å bestille et bestillingsverk.

KRISTINE HASSELØY

Kristine Hasseløy er en abstrakt kunstner som har utmerket seg de siste årene. Da etterspørselen etter hennes verk ble så stor at det ikke lot seg kombinere med jobb, sa hun fra seg lærerjobben for å satse på kunsten. Det gjorde hun rett i, og har aldri hatt så stor etterspørsel som hun har i dag. På kundelisten hennes finner vi flere av landets største trendsettere. 

Kristine maler på bomullslerret, og spenner opp på solide trerammer. 

Gå til galleriet for å se Kristines maleri, eller send mail til nora.nesheim@gmail.com for å bestille et bestillingsverk. 

bottom of page