DE NÆRE TING

GalleriNora avslutter 2020 med en utstilling dedikert til det merkverdige året vi lever i. Utstillingen har fått navnet ​De nære ting​, og er en refleksjon på hva det turbulente året har krevd av oss.

Hvor var du da Erna Solberg holdt pressekonferanse 12.mars?

 

Hva var du redd for, den fysiske eller psykiske helsen din?

 

Og når kjente du at livet for første gang at  livet, slik det er nå, er bærekraftig?

KUNSTVERK MALT I KRISETID

De nære ting​ består av en samlingen med verk malt fra januar til oktober som skal gi publikum et tilbakeblikk på året som har vært, og vise summen av tanker kunstneren har gjort seg. Sammen med nyheter og twittermeldinger deler Nora historier fra eget liv for å vise publikum hvordan Covid-19 påvirket verden og kunsten hennes.

De Nære Ting​ er ment å være en gjenkjennbar, humoristisk og ærlig refleksjon av hvordan 2020 satt oss på prøve.

FØLG DEN KUNSTNERISKE PROSESSEN

Utstillingens siste maleri, ​November,​ er enda ikke påbegynt. Siden dette er det siste maleriet i utstillingen, og er ment å skildre november-måned, har ikke Nora tillat seg selv å starte arbeidet med dette verket. Hun har bestemt seg for at maleriet skal males foran publikum som en del av utstillingen. Dette er første gang Nora Nesheim maler for et publikum. Hun inviterer publikum inn i galleriet i Sannergata 25 for å overvære den kunstneriske prosessen. Hun gjør som hun pleier, drikker kaffe og hører på musikk, mens hun lar publikum følge maleriets utvikling. 

BESØK UTSTILLINGEN
11.-15.NOVEMBER I SANNERGATA 25 PÅ GRUNERLØKKA. GALLERIET ER ÅPENT 12-18 HVER DAG.