top of page

Anita Krohn Traaseth åpnet Høstutstillingen 2023.

Onsdag 19. oktober var det duket for stor feiring da Anita Krohn Traaseth kom for å åpne kunstutstillingen "Et eget rom" på Majorstua. Høstustillingen var laget som en hyllest til kvinnene som stod i front av kvinnekampen fra slutten av 1800-tallet, og de som i dag drar kampen videre. Tittelen på utstillingen var hentet fra Virginia Woolf sitt essay A room of ones own. Maleriene var oppkalt etter kvinnesaksforkjempere som Gina Krogh, Sigrid Undset og Camilla Collett. Dagens ledestjerner fikk også maleriene oppkalt etter seg, og både Thina Saltvedt, Anita Krohn Traaseth og Hege Toft Karlsen var med på utstillingen og fikk verk oppkalt etter seg.


Sjelden har en vernissage hatt så mange gjester som denne. Vi gikk tom for bobler lenge før vi var ferdige med arrangementet.


Med seg på slep hadde Anita filmteamet bak Powerwomen for Viaplay.

Thina Saltvedt fikk et maleri oppkalt etter seg, og da hun kom på utstilling hadde hun pyntet seg i matchende klær for å stå i stil til maleriet - for en dame!


Det var en vellykket utstilling og jeg kjente meg dypt takknemlig for at jeg får skape mitt eget rom, jobbe i det og utvikle meg - som jo var kjerneideen bak utstillingen.


Nå jobber jeg fremover mot neste høstutstilling som åpner 18.november i galleriet i Frognerveien 48. Jeg håper vi sees der!16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page