GI MEG LYS OG FARGER

Spør du meg føles januar i seg selv som et mørkt antiklimaks. Så da det på toppen av det hele ble lockdown 3.0 visste jeg at må ta noen aktive steg for å lyse opp hverdagen.

Jeg startet med å tenke hvilke farger som gjør meg glad, og det svaret er enkelt: Lyseblått, rosa og gult. Alle naive og lette toner.

Jeg fant frem det jeg hadde av pyntegjenstander i disse glade fargene, og pyntet leiligheten med vaser, et arvet servise og tulipaner i vårens farger.

Deretter bestemte jeg meg for å ta det noe drastiske steget å male veggen min lyseblå. Jobben var gjort på en times tid, og jeg smiler hver gang jeg ser på den. 

Og man skulle tro det stoppet der, men da var jeg så godt igang, så da malte jeg like godt denne lykkepillen av et maleri! Med en grunntone i klar rosa, akkompagnert med gule og orange kontrastfarger, er det ment til å lyse opp dagen din på best mulig måte. 

MER INFO OM MALERIET HER

KUNSTMAGASINET

NORA NESHEIM

HJERTELIG VELKOMMEN TIL GALLERIET!

 

Mitt navn er Nora Nesheim, og jeg jobber som kunstner og gallerist.

 

Samtidig som jeg maler abstrakte originalverk og bestillingsverk, driver jeg dette moderne galleriet. Her selger jeg kunst for meg selv og kunstnerne Kristine Hasseløy, Elisabeth Brandtzæg, Astrid Kjellevold, Lise Sontum og Hanna Strand.

 

Vi er alle abstrakte kunstnere, og brenner for å lage originalverk til hver enkelt kunde, så her finner du kun eksklusive håndlagede verk spesiallaget til deg. 

 

KUNST PÅ KONTORET

Er det én ting som vil løfte kontoret ditt til nye høyder, så er det kunst. Det høres banalt ut, så la meg forklare hvorfor kunst har denne effekten på oss.

KUNSTNER: LISE SONTUM

Lise er en kunstner mange har merket seg, noe som har resultert i at verkene hennes har vært tilgjengelige i flere av landets anerkjente gallerier, som GalleriNobel og GalleriA - og nå også i GalleriNora. 

MALT TIL LYTTING AV MUSIKK

Elisabeth Brandtzæg har malt mens hun har lyttet til klassiske verk.

Se resultatet her!

HVEM ER DE EKTE KUNSTNERNE?

Estetiker Sofie Steensnæs Engedal mener Nora burde skamme seg. Litt i hvert fall. 

Les Engedals tanker om kunst og kunstnere. 

EN DAG SOM KUNSTNER

Med fare for å høres i overkant selvsentrert ut; Hvis du lurer på hvordan arbeidsdagen min som kunstner ser ut, har jeg skrevet om her. Ta en titt!

VELKOMMEN I ATERLIERET

 BLI MED INN OG SE VERKENE BLI TIL!

 

This is where the magic happens. Neida, joda, men du forstår. Kom inn og se hele prosessen fra ide til ferdig kunstverk!

DE TRE GIGAVERK

Endelig er De tre gigaverk til salgs. Ta en nærmere titt her for å se den eksklusive penthouseleiligheten de har vært stasjonert i de siste ukene. 

KUNSTEN Å SPOTTE ET ORIGINALVERK

Jeg elsker originalverk, eksklusiviteten i et spesiallaget maleriet er helt unikt, bokstavelig talt. Men, hvordan kan du spotte et originalverk? Det gir jeg deg svaret på her!

NY KUNSTNER: ASTRID KJELLEVOLD

Ta vel imot galleriets nyeste kunstner, Astrid Kjellevold!

Les mer om Astrids kunst og virke på kunstnerprofilene. 

ELISABETH BRANDZÆGS VERK

Elisabeth Brandtzæg har levert enda et verk til galleriet. Trykk deg inn til galleriet for å få en nærmere titt på maleriene hennes.

ELISABETH BRANDTZÆG

ARKITEKTSTUDENT & KUNSTNER

Elisabeth Brandtzæg om oppveksten, kunsten og veien til å bli arkitekt. 

GIGAVERKET KARMSUNDET

Jeg elsker originalverk, eksklusiviteten i et spesiallaget maleriet er helt unikt, bokstavelig talt. Men, hvordan kan du spotte et originalverk? Det gir jeg deg svaret på her!

KONTAKT

+47 464 52 543
Industrigata 53b, 0357 Oslo